Programi Qeverisës për Shtetin

Vizioni ynë për Shtetin

Shëndetësia

Shërbime dhe Sisteme Cilësore Shëndetësore

Mirëqenia Sociale

Rishikim dhe Rritje të Pagës Minimale dhe Asistencës Sociale

ICT dhe Informim

Kompanitë janë Partnerët tonë Primar, Transaksioneve Elektronike.

Diaspora

Ruajtja e Kultures, Lehtësime për Investime dhe Procese Integruese

Pensionistet

Heqja e kufizimit prej 15 viteve për pensionet kontribut - dhënes

Arsimi

Standarde Bashkohore, Infrastrukturë Moderne.

Kulturë

Turizmit Malor dhe Ngjarjeve Kulturore, Mbështetje për Talentët

Bujqësia

Dyfishim i Subvencioneve, Sigurime dhe Infrastrukturë Bujqësore

Politika e Jashtme

Diplomaci Politike, Integrime dhe Raporte të Mira me Fqinjët.

OJQ dhe Shoqata

Shërbimet e Sektorit Publik dhe Rritje e Mbështetjes Financiare.

Zhvillimi ekonomik

Fonde Zhvillimore Financiare, Shërbime të të Bazuara në Teknologji

Rinia

Vendimmarje, Punë Praktike, Vullnetarizmi është Përvojë e Punës

Sporti

Mbështetje për Federatat, Sportistët, Sportin Shkollor dhe Infrastrukturë

Shteti ligjor

Pavarësimi i Drejtësisë, Veting dhe Transparencë Totale.

Integrimet Mbarëshqiptare

Ngajrje të Përbashkët Kulturor, Diplomatik dhe Ekonomik

LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS

ANËTARËSOHU

Të fundit nga LDK

12:00 pm – 1:00 pm

Hapja e Fushates

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradise

02 Shkurt 2021

Prishtinë, Republika e Kosovës

8:30 am – 9:00 am

Prezantimi i programit

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradise

05 Shkurt 2021

Prishtinë, Republika e Kosovë

10:00 am – 11:00 am

Konferneca për Media

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradise

07 Shkurt 2021

Prishtinë, Republika e Kosovë

8:00 pm – 11:00 pm

Prezantimi i kandidatve

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradise

09 Shkurt 2021

Prishtinë, Republika e Kosovë

0

Anëtar

0

Aktivista nga Diaspora

0

Shtabe Lokale

0

Vullnëtar