Kryetari Mustafa takohet me Presidentin Meta

Kryetari i LDK-së, Akademik Isa Mustafa me bashkëpunëtorë priti Presidentin e Republikës së Shqipërisë, SH.T. z. Ilir Meta.

 

Në takim u bisedua për rolin e LDK-së në proceset shtetformuese dhe kontributin e saj në ndërtimin dhe forcimin e shtetësisë.

Kryetari Mustafa e njoftoi Presidentin Meta me zhvillimet politike në vend dhe me mbarëvajtjen e procesit të fushatës për Zgjedhjet Lokale.

Presidenti Meta, ndërkaq, e ftoi kryetarin Mustafa dhe LDK-në që të vazhdojnë të japin kontribut të pazëvendësueshëm për t’i çuar përpara proceset për integrimet evropiane.

Nikoqirët dhe mysafirët u pajtuan që suksesi i Kosovës është sukses i Shqipërisë dhe anasjelltas.