Njoftim

Lidhja Demokratike e Kosovës njofton të gjitha mediet se nuk është duke u mbajtur Këshilli i Përgjithshëm i LDK-së dhe çdo lajm për këtë ngjarje është i pa vërtetë.

Për çdo mbledhje, si çdo herë do të njoftoheni në kohë.

 

LDK – Zyra për Informim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *