12 vjet pa Presidentin Historik Dr. Ibrahim Rugova

Në 12-të vjetorin e vdekjes së Presidentit Historik të Kosovës, Dr. Ibrahim Rugova, kryesia e LDK-së bënë homazhe te varri i tij dhe vizituan Familjen Rugova.
I përjetshëm do të jetë kujtimi për të!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *