Një grup i të rinjve kanë vizituar selinë e LDK-së dhe janë takuar me anëtaren e Kryesisë së LDK-së, znj. Vlora Dumoshin

Znj. Dumoshi priti në takim shumë të rinj të cilët për herë të parë do të votojn në zgjedhjet e ardhshme në Kosovë.

Gjatë takimit u diskutua për aktivitetet, prioritetet dhe sfidat e këtyre të rinjve. Këta të rinj shprehën paknaqësinë e tyre për keqqeverisjen e kryeqytetit dhe problemet e preukopimet e tyre.

Qeverisja në kryeqytet ka anashkaluar shumë aktivitete të ndryshme edukativo-arsimore dhe kulturore të këtyre të rinjve.

Ndërsa znj. Dumoshi premtoj se të rinjtë janë prioritet i LDK-së dhe në cilësinë e anëtares së kryesisë së LDK-së u ofroi mbëshetje në aktivitetet e tyre.

Vlora Dumoshi ka mbështetur të rinjtë vazhdimisht, prandaj edhe ky takim ishte shumë i rëndësishëm për të ngritur të gjitha cështjet me rëndësi për ta.

LDK – Zyra për Informim