Komunikatë për Medie – 29 prill 2018

Lidhja Demokratike e Kosovës shpreh keqardhje për rastin e aksidentit dhe zhdukjes së dy policëve në rrugën Hani i Elezit – Kaçanik.

Shprehim mbështetje dhe mirënjohje për punën e ekipeve të shpëtimit nga FSK, Policia dhe ekipet e tjera në terren.

Në këto momente të vështira të pritjes nga familjet e të dy policëve, të gjithë lutemi dhe bashkëndjejmë dhimbjen me ta.

LDK – Zyra për Informim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *