Kryetari Mustafa, takohet me Ambasadorin Delawie

Prishtinë, 11 shtator 2018

 

Kryetari i LDK-së, Akademik Isa Mustafa për një takim përshëndetës ka pritur Ambasadorin e SHBA-ve, Greg Delawie.

Gjatë këtij takimi, kryetari Mustafa ka falenderuar Ambasadorin Delawie, për kontributin e madh të tij dhe mbështetjen e pazëvendësueshme të qeverisë dhe popullit amerikan në shtetndërtimin e Kosovës.

Kryetari Mustafa dhe Ambasadori Delawie biseduan edhe për çështjet tjera aktuale, me rëndësi për Kosovën dhe rolin e SHBA-ve.

LDK – Zyra për Informim