Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa uron Kërshëndellat

Kryetari i LDK-së, Akademik Isa Mustafa të gjithë qytetarëve të besimit të krishterë ua uron Kërshëndellat:

Në këtë ditë feste familjet e juaja të jenë të mbushura me shëndet, begati dhe shumë dashuri.

Çdo festë, edhe kjo le t’i gjejë çdo familje, të bashkuar kudo që janë.

Me respekt, Isa Mustafa