[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][agni_image img_url=”5297″ img_link=”1″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Arban Abrashi për Kryetar Komune në Prishtinë …” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

PROJEKTET ZHVILLIMORE PËR PRISHTINËN PLANIFIKIMI URBAN
Të gjitha planet mandatore hapësinore dhe urbane do të harmonizohen dhe do të vihen në shërbim të vizionit për Prishtinën – Qytet Kompakt. Nuk do të ketë plane dhe projekte që e trajtojnë rrugën, zonën apo lagjen si fragment, por çdo rrugë, zonë apo lagje do të trajtohet sipas konceptit të zhvillimit të integruar…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][agni_separator][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Asambleisët për Kuvendin Komunal të Prishtinës” use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

1 Arban Abrashi
2 Halim Halimi
3 Vlora Dumoshi
4 Mustafë Krasniqi
5 Agim Gashi
6 Vjollca Rizani
7 Sokol Havolli
8 Hashim Deshishku
9 Edita Nuredini
10 Hajrush Bajraliu
11 Ismail Kasumi
12 Naime Osmani
13 Shaip Hajrizi
14 Ergin Janovali
15 Elmire Nikçi – Rexha
16 Hafiz Krasniqi
17 Shefki Gashi
18 Jeta Rafuna – Hasani
19 Vehbi Krasniqi

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]20 Osman Vitija
21 Merita Surkishi – Gjaka
22 Nexhmi Uka
23 Naser Gashi
24 Arbnora Sahiti
25 Shefqet Osmani
26 Flamur Beqiri
27 Ajshe Rexhepi
28 Egzon Sopi
29 Fitim Havolli
30 Arianita Krasniqi
31 Fatbardh Zhitija
32 Arianit Berisha
33 Vjollca Maloku
34 Shpend Bilalli
35 Genc Ymerhalili
36 Ilira Zajmi
37 Sami Salihu
38 Sherif Vrajolli
39 Vlora Maliqi[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]40 Milazim Vitia
41 Arsim Gollaku
42 Fiknete Bejta
43 Bedri Berisha
44 Shaban Jetullahu
45 Mirvete Zhjeqi
46 Astrit Krasniqi
47 Haki Dragusha
48 Rita Spahiu
49 Shpend Krasniqi
50 Agron Avdyli
51 Nora Vitija
52 Kushtrim Sopa
53 Naim Sopi
54 Sylejman Januzi
55 Rexhep Miftari
56 Amir Simnica[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column white=”white”][vc_column_text][agni_gallery img_size=”thumbnail” lightbox=”custom-gallery” type=”1″ column=”6″ img_url=”4618,4666,4665,4625,4825,4633,4826,4833,4816,4809,4640″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]